Winkelen Alassio

door

Winkelen Alassio / shoppen in Alassio

Alassio heeft een gevarieerd aanbod van winkeltjes. In het hoogseizoen kan je tot laat in de avond winkelen. De meeste winkels in Alassio vind je in de oude dorpskern in de smalle hoofdstraat. (Budello) Deze gezellige winkelstraat loopt voor het grootste gedeelte door het centrum van Alassio parallel aan de zee.

In de budello van Alassio vind je niet alleen de bekende chique merken ((Lacoste, Armani, Cavalli, North Sails, D&G, Paul & Shark, Ralph Lauren, Burberry) maar ook hele leuke en speciale winkels waar je zeker eens een kijkje moet nemen als je van winkelen houdt. Je vind in het oude centrum nog familiewinkels die al tientallen jaren in Alassio gevestigd zijn.

Als je van winkelen houd kom je zeker aan je trekken bij verschillende waaronder schoenenwinkels en delicatessenzaakjes.

Vooral in het hoogseizoen is het ‘s avonds erg druk en gaat iedereen na het eten nog even winkelen en zijn er vaak ‘s avonds diverse marktkraampjes te vinden. De meeste winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend.

Outlet Mondovicino (Outlet Village) (outlet shopping)

Op ongeveer 60 minuten rijden van Alassio ligt vlak in de buurt van Cuneo in de plaats Mondovi (Regio Piemonte) ligt de Mondovicino outlet center. De outlet heeft ongeveer 85 winkels (o.a. kleding, schoenen, sport, brillen, jeans) (Korting tot wel 70%!)

Internet: https://www.mondovicino.it/it/
Adres: Piazza Jemina, 47 Mondovì (CN)

Openingstijden (onder voorbehoud van wijziging)
Elke dag open van 10.00 uur- 20.00 uur
Gesloten tijdens op 1ste kerstdag en op 1 januari

You may also like