Home Toeristeninformatie Alassio Alassio strand / Alassio beach (Spiaggia)

Alassio strand / Alassio beach (Spiaggia)

door
0 reactie

Alassio strand (Italiaans Rivièra)

Alassio heeft een prachtige, lang zandstrand. Dit strand wordt door de gemeente van Alassio verpacht. Ieder stukje strand heeft hierdoor een eigen uitstraling en naam (bijvoorbeeld Bagni Pin of Bagni Molo) Iedere pachter bepaald zijn eigen prijzen en zorgt zelf voor de faciliteiten. Op het strand kan je tegen betaling strandbedden / parasol en een verkleed cabine huren. De prijs is afhankelijk de duur, soort stoel en de periode van het jaar. Gemiddeld betaal je voor twee ligbedden en een parasol tussen de 20,- en 30,- euro per dag. In Alassio bepaal je zelf welke bagno je het meeste aanspreekt.

Door het verpachten van het strand houd Alassio het strand netjes en veilig en kunnen ze met de Salvataggio (Strandwacht) waken over uw veiligheid in het water. Wel zo prettig voor u en uw familie!

privestrand bij Grand Hotel Alassio
Prachtig zandstrand Alassio, Italiaanse Rivièra
Alassio strand, Italiaanse Rivièra

Het is heerlijk om na een dagje strand verder te ontspannen op een van de vele terrasjes en te genieten van de verschillende smaakvolle wijnen (vino rosso, bianco, prosecco, rosé) en de borrelhapjes die je vaak krijgt als je een drankje bestelt. (Caffè Roma)

Booking.com

You may also like