Home Vakantie accommodaties boeken Cruisevakantie Middellandse zee

Cruisevakantie Middellandse zee

door

Goedkope cruisevakantie Middellandse zee

Middellandse Zee vakantiecruises steeds populairder! Jong en oud gaan samen op cruise!

Twee derde van de Nederlandse cruisepassagiers kiest voor een cruise in Europa. De meest populaire cruisebestemming voor Nederlandse gasten is de Middellandse Zee, met aandeel van ruim 20 procent.

Het cruisen door steeds meer Nederlanders ontdekt als dé ideale vakantiebesteding. Gezinnen, stelletjes, singles, jong en oud. Iedereen die van rondreizen houdt, zonder zijn koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, is de doelgroep. Cruisen is dé ‘nieuwe /relaxte’ manier van vakantie vieren!

Ontdek diverse Italiaanse steden /plaatsen via een vakantiecruise

Italiaanse plaatsen aan: Savona, Genua, La Spezia, Livorno, Civitavecchia (Rome), Olbia, Cagliari, Napoli, Palermo, Catania, Brindisi, Bari, Ravenna, Venezia, Trieste, Koper.

Andere populaire plaatsen aan de Middellandse Zee: Barcelona, Marseille, Palma de Mallorca, Valletta, Dubrovnik, Monaco, Toulon, Rhodos

Goedkope cruisevakantie Middellandse zee

Onderstaande aanbieders hebben een groot (last minute) aanbod van vakantiecruises in diverse prijsklasse. Bekijk en vergelijk het grootste aanbod cruisevakanties (Middellandse zee cruises)

Informatie cruisevakantie aanbieders

Online aanbieder cruisevakanties I

De eerste online cruisevakantie aanbieder is de cruise specialist bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijs aanbieden. Bij deze aanbieder betalen uw bezoekers nooit teveel. Wanneer dezelfde cruise tegen dezelfde voorwaarden bij een andere Nederlandse aanbieder goedkoper is, dan matcht deze aanbieder de prijs!

Online aanbieder cruisevakanties  II

De tweede online cruisevakantie aanbieder bestaat al meer dan 10 jaar en heeft een groot aanbod Middellandse Zee cruises met de laagste prijsgarantie. Persoonlijke service voorop. Online zijn er geen boekingskosten. Cruisen is namelijk voor jong en oud! Hoe ideaal is het om 1 keer de koffer uit te pakken en de hele Middellandse Zee te kunnen ontdekken. Elke ochtend als de gordijnen opengaan is het schip op een andere prachtige bestemming!

Nieuwe aanbieder goedkope cruisevakanties

You may also like